The Enzymes Volume 4, part A / Hydrolytic Cleavage, Peptide C-N Bond Cleavage, Other Bond Cleavage, Carboxyl Ester Cleavage.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Boyer, Paul D. (Editor), Lardy, Henry (Editor), Myrbäck, Karl (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: New York London : Academic Press, 1960.
Vydanie:2nd ed. compl. rev.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 631 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 237409-10
IV.24708
Výpožičný pult Hlavná 10