Podmínky pro výrobu a prodej zmrzlin a receptury včetně technologických postupů výroby /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Zvolský, František (Author), Kratochvílová, Zdena (Author), Hlaváč, Václav (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Merkur, 1989
Vydanie:3. uprav. a dopl. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 91 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720278836
II.331723
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B44797
II.343971
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B44798
II.343972
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B44799
II.343973
Výpožičný pult Hlavná 10