Tajemství šéfkuchaře aneb v kuchyni snadno a rychle : recepty, rady a návody pro začátečníky i pokročilé /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Palát, Jiří (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Nové Město na Moravě : Vlastným nákladem, 1992.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 32 s. ; 10x14 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720217746
I.64041
Výpožičný pult Hlavná 10