Chemické a fyzikálně-chemické metody v kontrole jakosti mléka a mlékarenských

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Cvak, Z. (Author), Peterková, L. (Author), Černá, E. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: 1992
ISBN: 8085120364
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720030653
II.353425
Výpožičný pult Hlavná 10