Kvasná mikrobiológia pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor 29-44-6 kvasná technológia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Tvrdoň, Milan, 1927- (Author), Bálešová, Barbara (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Alfa, 1990
Vydanie:2. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
ISBN: 8005006721 (brož.)
Fyzický popis: 182 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01080nam a2200265 a 4500
001 000256312
005 20060703171940.0
008 060615s1990 xo e 000 0 sloo
FMT
020 |a 8005006721 (brož.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
100 1 |a Tvrdoň, Milan,  |d 1927-  |4 aut 
245 1 0 |a Kvasná mikrobiológia pre 3. ročník stredných priemyselných škôl potravinárskych študijný odbor 29-44-6 kvasná technológia /  |c Milan Tvrdoň, Barbara Bálešová 
250 |a 2. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Alfa,  |c 1990 
300 |a 182 s. 
440 0 |a Edícia potravinárskej literatúry 
700 1 |a Bálešová, Barbara  |4 aut 
919 |a 80-05-00672-1 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.174580  |6 821990  |q 20060615  |5 2720075582  |8 20060615  |e  0000  |f 20  |s Povinný výt.  |h SCKRT  |t 20150831  |u 0944  |w 000256312  |x 000010 
a02 0 |a 8005006721 (brož.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.174580  |j 821990  |i 2720075582  |s Povinný výt.