Mikrobiológia pre 4. ročník stredných priemyselných škol potravinárskych študijný odbor spracovanie mlieka : Bohumír Žiška, Zdenka Martinková

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Žiška, Bohumír (Author), Martinková, Zdenka (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Czech
Vydané: Bratislava : Alfa, 1990
Vydanie:2. oprav. vyd.
Edícia:Edícia potravinárskej literatúry
Témy:
ISBN: 800500642X (brož.)
Fyzický popis: 246 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720156382
II.339562
Výpožičný pult Hlavná 10