Hydinové špeciality : 460 jedál z domácej hydiny a pernatej zveri /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Franková, Júlia (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Hungarian
Vydané: Bratislava : Príroda, 1990
Vydanie:1. vyd.
ISBN: 8007001255 (viaz.)
Fyzický popis: 260 s. : obr. príl.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka B52627
II.337025
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B65949
II.333232
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B65950
II.333233
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B65951
II.333234
Výpožičný pult Hlavná 10