Vláknina potravy - význam ve výživě a v klinické medicíně /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Zamrazilová, Elvíra (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Avicenum, 1989
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Novinky v medicíně 46
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 39 s., s. 43-79
Tagy: Pridať tag

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720196454
II.334808
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720161607
II.330996
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B61678
II.330997
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B61679
II.330998
Výpožičný pult Hlavná 10