Technika uchování potravin /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Beránek, Robert, 1906- (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1977
Vydanie:1. vyd.
Edícia:Polytechnická knižnice sv. 82, 2. řada, Príručky
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 261 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720282286
II.234230
Výpožičný pult Hlavná 10