Výživové a hygienické minimum pro závodní stravování /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Halačka, Karel, 1910-2002 (Author), Návrat, Karel (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : Merkur, 1988
Vydanie:2. uprav. a dopln. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 193 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720131153
II.315638
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B89960
II.315639
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B89961
II.315640
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka B91488
II.324812
Výpožičný pult Hlavná 10