Potravinový kódex v úplnom znení. 1. a 2. časť, Základné pojmy a všeobecné požiadavky

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Epos, 2006
Vydanie:[1. vyd.]
Témy:
ISBN: 8080576769 (brož.)
Fyzický popis: 433 s. : fotogr., tab. ; 29 cm
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Informácie: konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Príručka / Študovňa 2720099146
V.217025
Konzultanti Hlavná 10
Polička e1/5