Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Kendík, Konrád
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Nová práca, 2007.
Vydanie:[1. vyd.]
Témy:
ISBN: 9788088929925 (viaz.)
Fyzický popis: 1158 s. : fotogr., il. ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Rezervovať 11/08/25 2720079255
III.207038
Výpožičný pult Hlavná 10