Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kendík, Konrád
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Nová práca, 2007.
Edition:[1. vyd.]
Subjects:
ISBN: 9788088929925 (viaz.)
Physical Description: 1158 s. : fotogr., il. ; 21 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01439nam a2200409 a 4500
001 000296234
005 20070910093509.0
008 070413s2007 xo ao g e 001 0 slo d
FMT
015 |a SNBA2007/07-03209 
020 |a 9788088929925 (viaz.) 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641.55  |2 2001 
080 |a 641/642  |2 2001 
080 |a (083.12)  |2 2001 
080 |a (035)  |2 2001 
100 1 |a Kendík, Konrád 
245 1 0 |a Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia /  |c Konrád Kendík. 
250 |a [1. vyd.] 
260 |a Bratislava :  |b Nová práca,  |c 2007. 
300 |a 1158 s. :  |b fotogr., il. ;  |c 21 cm. 
500 |a Glosár medzinár. odbor. gastro. výrazov, prac. postupov a surovín 
500 |a Slovník 
504 |a Register: s. 1103-1158 
650 0 7 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kuchárstvo  |2 SVKKKPH 
655 7 |a kuchárske recepty  |2 SVKKKPH 
655 7 |a príručky  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-88929-92-5 
998 |a BK 
SID |a Z39  |b Z39-JIB  |c vtls008963899 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 III.207038  |6 990473  |q 20070601  |5 2720079255  |8 20070601  |f 70  |s Absenčne  |g 000029281  |h SCKHL  |z 891.00  |t 20221121  |u 0909  |w 000296234  |x 000010 
a02 0 |a 9788088929925 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a III.207038  |j 990473  |i 2720079255  |s Absenčne