Rationelle Wasserverwendung in der Lebensmittelindustri. Teil 1, Gärunga- und Getränkeindustri, obst- und gemüse- verarbeitung, Fleisch -und verarbeitung /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Donnerhack, Wolfram (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Berlin : VEB Verlag für Bauwesen, 1987
Vydanie:1. Aufl.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 176 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720625115
III.150187
Výpožičný pult Hlavná 10