Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Saved in:
Main Authors: | , , , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Slovak |
Published: |
Bratislava :
Slovenské pedagogické nakladateľstvo,
2007.
|
Edition: | 1. vyd. |
Subjects: | |
ISBN: |
9788010008940 (brož.) |
Physical Description: |
192 s., [16] s. obr. príl. : fotogr. ; 30 cm. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01442nam a22003734a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000319944 | ||
005 | 20080204073910.0 | ||
008 | 080110s2007 xo o d p 000 0 slo d | ||
FMT | |||
020 | |a 9788010008940 (brož.) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 0 | |a slo | |
044 | |a xo |c SK | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá |2 konspekt | |
080 | |a 641.5 |2 2001 | ||
080 | |a (075.3) |2 2001 | ||
245 | 0 | 0 | |a Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia / |c Ľudmila Verčimáková ... [et al.]. |
246 | 3 | 4 | |a Technológia prípravy pokrmov 1 |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Slovenské pedagogické nakladateľstvo, |c 2007. | ||
300 | |a 192 s., [16] s. obr. príl. : |b fotogr. ; |c 30 cm. | ||
650 | 0 | 7 | |a jedlá |2 SVKKKPH |
651 | 7 | |a príprava |2 SVKKKPH | |
655 | 7 | |a učebnice stredných škôl |2 SVKKKPH | |
700 | 1 | |a Verčimáková, Ľudmila |4 aut | |
700 | 1 | |a Netušil, Jaroslav |4 aut | |
700 | 1 | |a Křivánková, Eva |4 aut | |
700 | 1 | |a Holas, Josef |4 aut | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 978-80-10-00894-0 | ||
998 | |a BK | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 V.218793 |6 995112 |q 20080110 |5 2720083921 |8 20080110 |f 70 |s Absenčne |g 000035147 |h SCKHL |z 200.00 |t 20220816 |u 1452 |w 000319944 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 9788010008940 (brož.) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a V.218793 |j 995112 |i 2720083921 |s Absenčne |