Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Verčimáková, Ľudmila (Author), Netušil, Jaroslav (Author), Křivánková, Eva (Author), Holas, Josef (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 2007.
Edition:1. vyd.
Subjects:
ISBN: 9788010008940 (brož.)
Physical Description: 192 s., [16] s. obr. príl. : fotogr. ; 30 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720083921
V.218793
Výpožičný pult Hlavná 10