Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Verčimáková, Ľudmila (Author), Netušil, Jaroslav (Author), Křivánková, Eva (Author), Holas, Josef (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 2007.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788010008940 (brož.)
Fyzický popis: 192 s., [16] s. obr. príl. : fotogr. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720083921
V.218793
Výpožičný pult Hlavná 10