STN P ISO/TS 16649-3, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli Časť 3 Metóda najpravdepodobnejšieho počtu použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Norma |
Language: | Slovak English |
Published: |
Bratislava :
Slovenský ústav technickej normalizácie,
2007.
|
Subjects: | |
Physical Description: |
12 s. |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01964nam a2200373 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000333622 | ||
003 | SVKKK | ||
005 | 20070315092635.0 | ||
008 | 070315s2007 xo f u #0|| 0#slo c | ||
FMT | |||
020 | |c 261.80 Sk (cen. skup. 10) | ||
040 | |a SVK |b slo |c SVK |e AACR2 | ||
041 | 1 | # | |a slo |h eng |
044 | |a xo |c SK | ||
046 | |a s |m 200703 (účin.) | ||
084 | |a 07.100.30 |2 ICS | ||
130 | 0 | |a STN 56 0120 (STN P ISO/TS 16649-3) | |
245 | 1 | 0 | |a STN P ISO/TS 16649-3, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli |n Časť 3 |p Metóda najpravdepodobnejšieho počtu použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu |
246 | 1 | 0 | |a Mikrobiológia potravín a krmív |
246 | 1 | 0 | |a Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli |
246 | 1 | 0 | |a Metóda najpravdepodobnejšieho počtu použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu |
246 | 3 | 0 | |a ISO/TS 16649-3: 2005 |
260 | # | |a Bratislava : |b Slovenský ústav technickej normalizácie, |c 2007. | |
300 | |a 12 s. | ||
500 | |a Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 16649-3: 2005. Táto predbežná norma je určená na overenie | ||
500 | |a Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky | ||
540 | |a Normy sa podľa zákona č. 264/1999 Z. z. nesmú kopírovať | ||
655 | 7 | |a normy |2 SNKPH | |
700 | 1 | # | |a Kaclíková, Eva |4 aut |
710 | 2 | # | |a Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) |b technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky |4 stn |
910 | |a svkkk | ||
998 | |a NO | ||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK40 |b Normy Pribinova 1 |3 STN P ISO/TS 16649-3 |6 1700 |q 20070315 |5 I7393 |8 20070315 |f 40 |s Normy-prez. |t 00000000 |u 0000 |w 000333622 |x 000010 | |
090 | |g SCKHL |k Normy Pribinova 1 |a STN P ISO/TS 16649-3 |j 1700 |i I7393 |s Normy-prez. |