Jídlo : dějiny chuti /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Freedman, Paul H., 1949- (Editor), Kolebáčová, Radka (Translator), Roubal, Petr (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
English
Vydané: Praha : Mladá fronta, 2008.
Vydanie:1. české vyd.
Témy:
ISBN: 9788020418470 (viaz.)
Fyzický popis: 368 s. : fotogr., il. ; 27 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720117260
V.220615
Výpožičný pult Hlavná 10