To najlepšie z ruskej kuchyne : [história, základné suroviny, národné recepty] /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Benkovičová, Jana, 1947- (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Russian
English
Vydané: Bratislava : Perfekt, 2008.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788080464103 (viaz.)
Fyzický popis: 205 s. : fotogr. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720193700
V.221010
Výpožičný pult Hlavná 10