To nejlepší z ruské kuchyně : [historie, základní suroviny, recepty] /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Vosková, Monika, 1952- (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Russian
English
Vydané: Bratislava : Perfekt, 2008.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788080464110 (viaz.)
Fyzický popis: 205 s. : fotogr. ; 31 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01726nam a2200445 4500
001 000344288
005 20090302133540.0
008 081017s2008 xo o g 001 0 cze d
FMT
020 |a 9788080464110 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 1 |a cze  |h rus  |h eng 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641.568(470+571)  |2 2001 
080 |a 641.1/.3  |2 2001 
080 |a (083.12)  |2 2001 
080 |a (084.12)  |2 2001 
240 1 0 |a Practical encyklopedia of Russian cuisine.  |l Česky 
245 0 0 |a To nejlepší z ruské kuchyně :  |b [historie, základní suroviny, recepty] /  |c [z ruského originálu přeložila Monika Vosková]. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Perfekt,  |c 2008. 
300 |a 205 s. :  |b fotogr. ;  |c 31 cm. 
500 |a Preklad z rus. orig. 
500 |a Údaj o prekl. prevzatý z rubu titul. strany 
500 |a Fotogr. na fronte 
504 |a Register: s. [206-207] 
650 0 7 |a ruské jedlá  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a kuchárske suroviny  |2 SVKKKPH 
655 7 |a kuchárske recepty  |2 SVKKKPH 
655 7 |a fotografické publikácie  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Vosková, Monika,  |d 1952-  |4 trl 
765 0 |t Practical encyklopedia of Russian cuisine. Česky 
910 |a svkkk 
919 |a 978-80-8046-411-0 
998 |a BK 
SID |a Z39  |b Z39-JIB  |c KN3148000000399100 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK2  |b Sklad Hlavná 10 prízemie  |3 V.221011  |6 1004504  |q 20090129  |5 2720193701  |8 20090129  |f 70  |s Absenčne  |g 000044555  |h SCKHL  |z 16.00  |t 20140228  |u 1516  |w 000344288  |x 000010 
a02 0 |a 9788080464110 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 prízemie  |a V.221011  |j 1004504  |i 2720193701  |s Absenčne