Riziká pri produkcii potravín /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Angelovičová, Mária, 1953-
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2009.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788055201702 (brož.)
Fyzický popis: 117 s. : il., mp., sch., tab. ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720166486
V.221475
Výpožičný pult Hlavná 10