Principles of food, beverage, and labor cost controls /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Dittmer, Paul R., Keefe, J. Desmond (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Hoboken : John Wiley & Sons., c2009.
Vydanie:9th ed.
Témy:
ISBN: 9780471783473 (viaz.)
Fyzický popis: xiv, 633 s. : tab. ; 24 cm + CDK 3669
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720159151
IV.206455
Výpožičný pult Hlavná 10