Principles of food, beverage, and labor cost controls /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Dittmer, Paul R., Keefe, J. Desmond (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Hoboken : John Wiley & Sons., c2009.
Vydanie:9th ed.
Témy:
ISBN: 9780471783473 (viaz.)
Fyzický popis: xiv, 633 s. : tab. ; 24 cm + CDK 3669
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01321nam a22003734a 4500
001 000353617
005 20091207111742.0
008 091027s2009 xxu e 001 0 eng d
FMT
020 |a 9780471783473 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxu  |c US 
072 7 |a 64  |x Domáce hospodárstvo  |2 konspekt 
080 |a 647.2  |2 2001 
080 |a 640.4  |2 2001 
080 |a (048.8)  |2 2001 
100 1 |a Dittmer, Paul R. 
245 1 0 |a Principles of food, beverage, and labor cost controls /  |c Paul R. Dittmer, J. Desmond Keefe III. 
250 |a 9th ed. 
260 |a Hoboken :  |b John Wiley & Sons.,  |c c2009. 
300 |a xiv, 633 s. :  |b tab. ;  |c 24 cm +  |e CDK 3669 
500 |a Slovník 
504 |a Register: s. 623-633 
650 0 7 |a reštauračné služby  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a cenové kontroly  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
700 1 |a Keefe, J. Desmond  |4 aut 
910 |a svkkk 
919 |a 978-0-471-78347-3 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.206455  |6 1011602  |q 20091027  |5 2720159151  |8 20091027  |f 70  |s Absenčne  |g 000051751  |h SCKHL  |z 79.00  |t 00000000  |u 0000  |w 000353617  |x 000010 
a02 0 |a 9780471783473 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.206455  |j 1011602  |i 2720159151  |s Absenčne