Principles of food, beverage, and labor cost controls /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Dittmer, Paul R., Keefe, J. Desmond (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Hoboken : John Wiley & Sons., c2009.
Edition:9th ed.
Subjects:
ISBN: 9780471783473 (viaz.)
Physical Description: xiv, 633 s. : tab. ; 24 cm + CDK 3669
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720159151
IV.206455
Výpožičný pult Hlavná 10