Spôsob eliminácie ochratoxínu A a fumonizínu B1 a B2 z piva /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Belajová, Elena (Inventor), Daško, Ľubomír (Inventor), Rauová, Drahomíra (Inventor)
Korporatívny autor: Výskumný ústav potravinársky (Bratislava, SK) (Patent holder)
Médium: Patent
Jazyk:Slovak
Vydané: Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2010.
Témy:
Fyzický popis: 5 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01115nam a2200337 a 4500
001 000366155
003 SVKKK
005 20101028132614.0
008 101028s2010 xo f j #0|| 0#slo c
FMT
013 |a 5105-2005  |d 6.7.2007  |d 7.7.2010  |d 25.6.2010 
040 |a SVK  |b slo  |c SVK  |e AACR2 
041 0 # |a slo 
044 |a xo  |c SK 
084 |a C12H 1/00  |2 MPT 
084 |a B01D 15/08  |2 MPT 
084 |a C12C 11/00  |2 MPT 
084 |a C12N 1/14  |2 MPT 
100 1 |a Belajová, Elena  |4 inv 
245 1 0 |a Spôsob eliminácie ochratoxínu A a fumonizínu B1 a B2 z piva /  |c Belajová Elena. 
260 # |a Banská Bystrica :  |b Úrad priemyselného vlastníctva SR,  |c 2010. 
300 |a 5 s. 
655 7 |a patenty  |2 SVKPH 
700 1 # |a Daško, Ľubomír  |4 inv 
700 1 # |a Rauová, Drahomíra  |4 inv 
710 2 # |a Výskumný ústav potravinársky (Bratislava, SK)  |4 pth 
910 |a svkkk 
998 |a PA 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK41  |b SK41  |3 287 345  |6 3104  |q 20101028  |5 B205282  |8 20101028  |f 10  |s Vyradená  |t 00000000  |u 0000  |w 000366155  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k SK41  |a 287 345  |j 3104  |i B205282  |s Vyradená