STN EN ISO 6887-5: 2011 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 5 Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2010)

Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 6887-5: 2010

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kaclíková, Eva (Translator)
Format: Norma
Language:Slovak
English
Published: Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011.
Subjects:
Physical Description: 16 s.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
On Reserve - Ask at Circulation Desk konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Normy-prez. B210849
STN EN ISO 6887-5
Stredisko VTI Pribinova 1