Pečené mäso : recepty z Nového Času pre ženy : lahôdky z bravčovinky, hovädzinky, hydiny aj diviny : ideálne na víkend aj každú oslavu /
Uložené v:
Ďalší autori: | , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Ringier Axel Springer,
2011.
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Edícia: | Váš kuchynský pomocník
|
Témy: | |
ISBN: |
9788085258660 (brož.) |
Fyzický popis: |
60 s. : fotogr. ; 24 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Požičané do | Čiarový kód Signatúra |
Umiestnenie | Popis Zoradiť podľa |
Poznámky |
---|---|---|---|---|---|
Absenčne Požiadavka |
2720251968 III.223343 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |