Food carbohydrate chemistry /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Wrolstad, Ronald E., 1939-
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: Oxford : Wiley-Blackwell, 2012.
Vydanie:1st ed.
Edícia:Institute of food technologists series 48
Témy:
ISBN: 9780813826653 (brož.)
Fyzický popis: xx, 217 s. : grafy, il. ; 23 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720270428
IV.215094
Výpožičný pult Hlavná 10