Aktuelle Entwicklung und Standard der künstlichen Ernährung /
Uložené v:
Ďalší autori: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | German |
Vydané: |
Basel ; München ; Paris :
S. Karger,
1986.
|
Vydanie: | 1. Aufl. |
Edícia: | Beiträge zu Infusionstherapie und klinische Ernährung
Bd. 16 |
ISBN: |
(viaz.)Kčs 720,00 |
Fyzický popis: |
vii, 156 s. ; 25 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme
Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej
Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií:
0
Status | Požičané do | Čiarový kód Signatúra |
Umiestnenie | Popis Zoradiť podľa |
Poznámky |
---|---|---|---|---|---|
Absenčne Požiadavka |
B242093 IV.137035 |
Výpožičný pult Hlavná 10 |