Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pils, Ingeborg
Other Authors: Bobríková, Katarína (Translator)
Format: Book
Language:Slovak
German
Published: [Bratislava] : Slovart, 2012.
Edition:1. slov. vyd.
Subjects:
ISBN: 9788055604923 (viaz.)
Physical Description: 384 s. : fotogr. ; 21 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720271628
III.224219
Výpožičný pult Hlavná 10