Mikroorganismy a čisté kultury v průmyslu potravin /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Dědek, Miroslav (Author), Benešová, Luisa (Author), Šmejkalová, Zdena (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydané: Praha : VÚPP Středisko technických informací potravinářského průmyslu, 1984.
Vydanie:1. vyd.
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 217 s. : tab.,.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka B264482
II.304298
Výpožičný pult Hlavná 10