Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Tesone, Dana V., 1954-
Ďalší autori: Starý, karel (Translator)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
English
Vydané: Praha : Wolters Kluwer Česká republika, 2011.
Vydanie:Vyd. 1.
Témy:
ISBN: 9788073576554 (brož.)
Fyzický popis: 389 s. : il., sch., tab. ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720201646
IV.215823
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720327395
IV.222142
Výpožičný pult Hlavná 10