Funkčné potraviny v kuchyni : informačná brožúra projektu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Světlíková, Angela, Polovka, Martin (Author)
Ďalší autori: Ilko, Štefan (Photographer)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Hungarian
Vydané: Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, [2012].
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788089539024 (brož.)
Fyzický popis: 21, 21 s. : fotogr., il., tab. ; 21 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720266434
III.225525
Výpožičný pult Hlavná 10