Prínosy projektu "Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín" /
Uložené v:
Hlavní autori: | , , |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak Hungarian |
Vydané: |
Bratislava :
Výskumný ústav potravinársky,
[2012].
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Témy: | |
ISBN: |
9788089539055 (brož.) |
Fyzický popis: |
33, 33 s. : fotogr., portréty ; 14 cm. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

Popis jednotky: | Obalový názov Údaj o aut. prevzatý z rubu obalu |
---|---|
Fyzický popis: | 33, 33 s. : fotogr., portréty ; 14 cm. |
ISBN: | 9788089539055 (brož.) |