Kulinárna kultúra regiónov Slovenska /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Nováková, Katarína (Author)
Ďalší autori: Stoličná-Mikolajová, Rastislava, 1948- (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : VEDA : Ústav etnológie Slovenskej akadémie vied, 2012.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788022412575 (viaz.)
Fyzický popis: 495 s. : il., mp. ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720294537
IV.217382
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720289554
IV.218047
Výpožičný pult Hlavná 10
Absenčne  Požiadavka 2720289553
IV.218048
Výpožičný pult Hlavná 10