Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /
Saved in:
Main Authors: | , , , , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Slovak |
Published: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita,
2012.
|
Edition: | 1. vyd. |
Subjects: | |
ISBN: |
9788055207537 (brož.) |
Physical Description: |
286 s. : fotogr., il., tab. ; 24 cm. |
Tags: | Add Tag |
Titul je dostupný aj v ... 

Item Description: | Slovník |
---|---|
Physical Description: | 286 s. : fotogr., il., tab. ; 24 cm. |
Audience: | Učeb. je predovšet. určená študent. predmetu potravinár. mykológia, ale i prac. v laborat. pracujúcich s vláknitými mikroskop. hubami, ako i ďalším záujemcom o mykológiu |
Bibliography: | Skratky: s. 267-268; bibliografia: s. 275-286 |
ISBN: | 9788055207537 (brož.) |