Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Tančinová, Dana (Author), Mašková, Zuzana (Author), Felšöciová, Soňa (Author), Dovičičová, Mária (Author), Barboráková, Zuzana (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012.
Edition:1. vyd.
Subjects:
ISBN: 9788055207537 (brož.)
Physical Description: 286 s. : fotogr., il., tab. ; 24 cm.
Tags: Add Tag

Description
Item Description:Slovník
Physical Description:286 s. : fotogr., il., tab. ; 24 cm.
Audience:Učeb. je predovšet. určená študent. predmetu potravinár. mykológia, ale i prac. v laborat. pracujúcich s vláknitými mikroskop. hubami, ako i ďalším záujemcom o mykológiu
Bibliography:Skratky: s. 267-268; bibliografia: s. 275-286
ISBN:9788055207537 (brož.)