Lexikon der Küche /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Hering, Richard (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Giessen : Fachbuchverlag Dr. Pfanneberg und Co., 1957.
Vydanie:11. Aufl.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 803 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720624358
I.32015
Výpožičný pult Hlavná 10