Lexikon der Küche /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Hering, Richard (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Giessen : Fachbuchverlag Dr. Pfanneberg und Co., 1957.
Vydanie:11. Aufl.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 803 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00822nam a22002534a 4500
001 000420813
005 20140314204432.0
008 130611s1957 gw e 000 0 ger d
FMT
020 |a (viaz.)  |c Kčs 40,00 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a ger 
044 |a gw  |c DE 
100 1 |a Hering, Richard  |4 aut 
245 1 0 |a Lexikon der Küche /  |c Richard Hering. 
250 |a 11. Aufl. 
260 |a Giessen :  |b Fachbuchverlag Dr. Pfanneberg und Co.,  |c 1957. 
300 |a 803 s. 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK1  |b Sklad Hlavná 10 suterén  |3 I.32015  |6 379120  |q 20130611  |5 2720624358  |8 20130611  |f 09  |s Prezenčne  |t 00000000  |u 0000  |w 000420813  |x 000010 
a02 0 |a (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Hlavná 10 suterén  |a I.32015  |j 379120  |i 2720624358  |s Prezenčne