Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Kendík, Konrád (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Nová práca, spol. s r.o., 1998.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 8096785788 (viaz. : 2. diel)
Fyzický popis: S. 625-1299.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 01323nam a2200373 a 4500
001 000428738
003 SVKK
005 20130722091231.0
008 991213s1998 xo e sloo
FMT
020 |a 8096785788 (viaz. : 2. diel) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a slo 
044 |a xo  |c SK 
072 7 |a 641  |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá  |2 konspekt 
080 |a 641.55  |2 2001 
080 |a 640.4/.5  |2 2001 
080 |a (083.12)  |2 2001 
100 1 |a Kendík, Konrád  |4 aut 
245 1 0 |a Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach  |n II. diel  |c Konrád Kendík. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Nová práca, spol. s r.o.,  |c 1998. 
300 |a S. 625-1299. 
650 0 7 |a jedlá  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a príprava jedál  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a stravovacie zariadenia  |2 SVKKKPH 
655 7 |a kuchárske recepty  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 80-967857-8-8 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK16  |b Sklad Pribinova 3. posch.  |3 V.204596  |6 929779  |q 19990103  |5 2720175889  |8 20060125  |f 70  |s Absenčne  |h SCKND  |t 20230224  |u 1055  |w 000428738  |x 000010 
a02 0 |a 8096785788 (viaz. : 2. diel) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 3. posch.  |a V.204596  |j 929779  |i 2720175889  |s Absenčne