Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel
Uložené v:
Hlavný autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Slovak |
Vydané: |
Bratislava :
Nová práca, spol. s r.o.,
1998.
|
Vydanie: | 1. vyd. |
Témy: | |
ISBN: |
8096785788 (viaz. : 2. diel) |
Fyzický popis: |
S. 625-1299. |
Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

LEADER | 01323nam a2200373 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000428738 | ||
003 | SVKK | ||
005 | 20130722091231.0 | ||
008 | 991213s1998 xo e sloo | ||
FMT | |||
020 | |a 8096785788 (viaz. : 2. diel) | ||
040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e AACR2 | ||
041 | 0 | |a slo | |
044 | |a xo |c SK | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchárstvo. Potraviny. Varené jedlá |2 konspekt | |
080 | |a 641.55 |2 2001 | ||
080 | |a 640.4/.5 |2 2001 | ||
080 | |a (083.12) |2 2001 | ||
100 | 1 | |a Kendík, Konrád |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach |n II. diel |c Konrád Kendík. |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Bratislava : |b Nová práca, spol. s r.o., |c 1998. | ||
300 | |a S. 625-1299. | ||
650 | 0 | 7 | |a jedlá |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a príprava jedál |2 SVKKKPH |
650 | 0 | 7 | |a stravovacie zariadenia |2 SVKKKPH |
655 | 7 | |a kuchárske recepty |2 SVKKKPH | |
910 | |a svkkk | ||
919 | |a 80-967857-8-8 | ||
998 | |a BK | ||
OWN | |||
Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK16 |b Sklad Pribinova 3. posch. |3 V.204596 |6 929779 |q 19990103 |5 2720175889 |8 20060125 |f 70 |s Absenčne |h SCKND |t 20230224 |u 1055 |w 000428738 |x 000010 | |
a02 | 0 | |a 8096785788 (viaz. : 2. diel) | |
090 | |g SCKHL |k Sklad Pribinova 3. posch. |a V.204596 |j 929779 |i 2720175889 |s Absenčne |