Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Bojňanská, Tatiana (Author), Muchová, Zdenka (Author), Frančáková, Helena (Author), Urminská, Dana (Author), Mendelová, Andrea, 1979- (Author), Mareček, Ján (Author), Solgajová, Miriam (Author), Vietoris, Vladimír (Author), Czako, Peter (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2013.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788055210865 (viaz.)
Fyzický popis: 335 s. : grafy, sch., tab. ; 24 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Informácie: konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Príručka / Študovňa 2720290203
IV.220771
Študovňa kníh Hlavná 10
Polička 24-Poľnohospodárstvo
Absenčne  Požiadavka 2720328872
IV.221241
Výpožičný pult Hlavná 10