Hotelový a gastronomický manažment : praktické cvičenia. 1 /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Huľo, Peter
Ďalší autori: Žitňanová, Táňa, 1956- (Illustrator)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 2014.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788010026074 (brož.)
Fyzický popis: 136 s. : formuláre, il., tab. ; 30 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Popis
Popis jednotky:Údaj o il. prevzatý z rubu titul. strany
Fyzický popis:136 s. : formuláre, il., tab. ; 30 cm.
Užívatelia:Publ. je určená predovšet. žiakom hotelových akadémií a žiakom stred. odbor. škôl, ktorých štúdium je zamerané na pohostinstvo, hotelierstvo, resp. cestov. ruch
Bibliografia:Bibliografia: s. 136
ISBN:9788010026074 (brož.)