Bibliography of food : a select international bibliography of nutrition, food and beverage technology and distribution, 1936-56 /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Baker, Edward Alan (Author), Foskett, D. J. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London : Butterworths Scientific Publications, 1958.
Vydanie:1s t ed.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: xii, 331 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 2720280988
IV.21701
Výpožičný pult Hlavná 10