Bibliography of food : a select international bibliography of nutrition, food and beverage technology and distribution, 1936-56 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Baker, Edward Alan (Author), Foskett, D. J. (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : Butterworths Scientific Publications, 1958.
Edition:1s t ed.
ISBN: (viaz.)
Physical Description: xii, 331 s. : il.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Prezenčne  Place a Hold 2720280988
IV.21701
Výpožičný pult Hlavná 10