Tradičné jedlá a špeciality regiónov Poodří a Podpoľania /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Ostrihoňová, Anna, Hrčková, Anna (Author)
Other Authors: Ľupták, Ján (Photographer), Bauer, Maroš (Photographer), Masmanidu, Yvona (Photographer)
Format: Book
Language:Slovak
Czech
Published: Detva : Podpoľanie, občianske združenie, c2015.
Edition:[1. vyd.]
Subjects:
ISBN: 9788097187514 (viaz.)
Physical Description: 115 s. : fotogr. ; 18 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720292078
V.233456
Výpožičný pult Hlavná 10