Zur effektiven Ernährungssituation der Werktätigen : drei Aufsätze /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Gräfe, Heinrich-Karl
Médium: Kniha
Jazyk:German
Vydané: Berlin : Akademie-Verlag, 1959.
Vydanie:1. Aufl.
Edícia:Zuerst veröffentlicht in: Ernährungsforschung Bd. 1-2/1957-58
ISBN: (brož.)
Fyzický popis: 76 s. : il.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Prezenčne  Požiadavka 470971-10
IV.21244
Výpožičný pult Hlavná 10