Molecular gastronomy : scientific cuisine demystified /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Sanchez, Jose
Ďalší autori: Hanabuchi, Koji (Photographer), Adrià, Ferran (Author of introduction, etc.)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
English
Vydané: New Jersey : Wiley, c2016.
Vydanie:1st ed.
Témy:
ISBN: 9781118073865 (viaz.)
Fyzický popis: ix, 310 s. : fotogr., portrét, tab. ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 2720292682
V.233578
Výpožičný pult Hlavná 10