Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Verčimáková, Ľudmila
Other Authors: Kostroň, Ivan, 1951- (Illustrator), Verčimák, Peter (Illustrator), Vajcík, Róbert (Illustrator)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2015.
Edition:3. upr. a dopl. vyd.
Subjects:
ISBN: 9788010027866 (brož.)
Physical Description: 174 s. : fotogr., il. ; 30 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Scan on demand from our collection - We do not copy Slovak Technical Standards (STN)

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Email this
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Due Date   Barcode
Call Number 
 Location  Description
Sort
Notes
Absenčne  Place a Hold 2720335668
V.233768
Výpožičný pult Hlavná 10