Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Čanigová, Margita (Author), Bobko, Marek (Author), Ducková, Viera (Author), Kročko, Miroslav (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2015.
Vydanie:1. vyd.
Témy:
ISBN: 9788055212920 (brož.)
Fyzický popis: 167 s. : il. ; 29 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Informácie: konzultanti@svkk.sk mob.:+421918245888 tel.:+421556222780
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Príručka / Študovňa 2720335851
V.233840
Študovňa kníh Hlavná 10
Polička 24 - Poľnohospodárstvo