Zamrażanie żywności /

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavní autori: Postolski, Jacek (Author), Gruda, Zbigniew (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:Polish
Vydané: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1974.
Vydanie:Wyd. 1.
ISBN: (viaz.)
Fyzický popis: 432 s. : il. ; 25 cm.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

Skenovanie dokumentov z fondu ŠVK - Slovenské technické normy (STN) nekopírujeme

Objednať si môžete skeny článkov z časopisov, častí kníh (maximálne do 20% obsahu celého dokumentu) za účelom vzdelávania, výskumu a bádania v súlade so zákonom o ochrane autorských práv... čítajte ďalej

Žiadanka na skenovanie
Celkový počet rezervácií: 0
 Status   Požičané do   Čiarový kód
Signatúra 
 Umiestnenie  Popis
Zoradiť podľa
Poznámky
Absenčne  Požiadavka 490049-10
IV.80189
Výpožičný pult Hlavná 10